Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk

't Tweespan

Ontmoetingscentrum 't Tweespan is het thuishonk van Stichting Jeugdbelangen Zonderwijk; en dit al ruim 30 jaar.  Al onze activiteiten vinden in of rond 't Tweespan plaats. En in de loop der jaren is er tussen 't Tweespan en de stichting een hechte band onststaan.

Mocht er vanuit 't Tweespan speciale mededelingen zijn, dan kunt nu ze hier vinden.


 Ontmoetingscentrum 't Tweespan

Al heel wat jaren een begrip in Zonderwijk (Veldhoven) waar al heel wat jaren veel verenigingen en clubs van Zonderwijk en elders hun thuishonk hebben en waar ook de individuele bezoeker van harte welkom is.

Ontmoetingscentrum 't Tweespan wordt al 30 jaar gerund door vrijwilligers zowel op bestuurlijk niveau als achter de bar. Het zou zo fijn als dit Ontmoetingscentrum de komende 30 jaar ook nog door kon gaan!

De vrijwilligers die er nu zijn worden een dagje ouder en zouden zo graag het stokje willen overdragen aan een jongere generatie, mensen die hart hebben voor hun wijk die willen dat er over 30 jaar nog steeds een wijkgebouw is maar ook mensen wiens club of vereniging hun weg hebben gevonden naar 't Tweespan.

Ontmoetingscentrum  't Tweespan is al geruime tijd op zoek naar vrijwilligers, van alles is er al geprobeerd en ze blijven proberen!

Wij, stichting Jeugdbelangen Zonderwijk zijn als huurder, ( met onze clubs en verschillende activiteiten) al 30 jaar verbonden met 't Tweespan en wij willen nog heel lang in 't Tweespan blijven. verschillende van onze vrijwilligers zijn ook actief als vrijwilliger bij 't Tweespan maar dat is te weinig er zijn meer helpende handen nodig.

Wij zijn er voor u en samen zijn wij er voor elkaar!

Neem contact op met 't Tweespan:

Tel: 040-2539091 en vraag naar Charlotte van Beek (beheerster)

Charlotte is van maandag t/m vrijdag aanwezig van 9.00 - 12.30 uur

Mailen mag ook: hettweespan@onsbrabantnet.nl

Website:hettweespan-veldhoven.nl

Wij zoeken met spoed een penningmeester

Enige ervaring in boekhoudkundige zaken zou heel fijn zijn.

Wij zoeken een 2e gastvrouw voor ons project de huiskamer. De huiskamer is elke maandagochtend open van 10.00- 12.00 uur en is bestemd voor hen die behoefte hebben aan een praatje, of gewoon willen luisteren, maar er kan ook een gezelschapsspelletje gedaan worden. Bijna elke maandagmorgen komt de wijkverpleegkundige ook even binnen om naar uw vragen te luisteren of uw van advies te dienen

Wij zijn er voor u en samen zijn wij er voor elkaar!

Neem contact op met 't Tweespan:

Tel: 040-2539091 en vraag naar Charlotte van Beek (beheerster)

Charlotte is van maandag t/m vrijdag bereikbaar vanaf 10.30 uur - 12.00 uur

Mailen mag ook: hettweespan@onsbrabantnet.nl